Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Scheiden, en de kinderen dan?

Mediator juist geschikt “Als het niet goed gaat”

Op 22 februari  j.l. werd het einddocument van “Scheiden zonder Schade”: Scheiden…..en de kinderen dan? agenda voor actie, door André Rouvoet gepresenteerd en overhandigd aan Sander Dekker, minister van rechtsbescherming.

Mediators en familiemediators reageren positief

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en de Vereniging voor Familiemediators (mFAM) zien het als een grote kans dat gesproken wordt over één gezinsvertegenwoordiger tijdens een scheiding.

Mediator deskundig op gedrag, communicatie én juridische aspecten

Een mediator is bij uitstek de geschikte persoon om deze functie van gezinsvertegenwoordiger te vervullen. Hij is dé professional om met alle betrokkenen in gesprek te gaan en vanuit verschillende perspectieven te werken aan de juiste oplossingen. Dat is in het gezamenlijk belang van zowel ouders als kinderen.

Familiemediator afzonderlijk gecertificeerd

Een familiemediator is een specialist. Er gelden speciale regels voordat een mediator zich gecertificeerd familiemediator mag noemen.

Dick Veldink is, naast andere specialisaties, gecertificeerd familiemediator. Ons kantoor heeft brede ervaring als het gaat om het begeleiden van (echt)scheidingen. Ook in situaties die aanvankelijk geëscaleerd zijn lukt het vaak toch om gezamenlijk tot een oplossing te komen. En dat is voor iedereen goed.

Neem met mij over dit onderwerp contact op

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bel mij terug