Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

ERFENISCOACH OOK JURIDISCH DESKUNDIGE, DUS VOLLEDIGE AFHANDELING

De erfeniscoach werkt vanuit een dubbele deskundigheid, enerzijds als jurist en oud-notaris en anderzijds als gecertificeerd Mfn- registermediator. Mr. Dick Veldink kan u adviseren en begeleiden om samen tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Vanuit zijn jarenlange ervaring als notaris heeft hij een brede kennis van alle juridische aspecten die samenhangen met – het verdelen van – een erfenis. Het verdelen van een erfenis kan veel emoties oproepen. Aan het verdelen van een erfenis zitten twee kanten, een zakelijke en een emotionele.

TIPS OM CONFLICTEN TE VOORKOMEN:

– Zorg dat in het bedrijf meewerkende familieleden daarvoor een redelijke beloning ontvangen – Zorg dat zorg verlenende familieleden in elk geval hun onkosten (vervoer arts/ziekenhuis!) vergoed krijgen.

– Als u bij testament wilt regelen dat een dergelijke beloning of vergoeding later wordt verrekend overleg dat dan met álle kinderen samen.

ERFENISCOACH

Het inschakelen van de erfeniscoach zorgt ervoor dat het verdelen van de erfenis niet tot familieruzies leidt. Maak gerust eens een afspraak, wij adviseren u graag!

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug