Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Advies Scheiden of uit elkaar

Het besluit is genomen, al dan niet gezamenlijk. Jullie gaan uit elkaar. Dan moet er heel wat geregeld worden. Het is natuurlijk het prettigst als dat samen in goed overleg kan. Samen naar de mediator.

Maar niet in alle situaties staan beide partijen daarvoor open. Het gebeurt ook dat je partner al een advocaat in de arm heeft genomen.  En wat moet je dan? Zelf ook een advocaat zoeken?  Voor je het weet zit je in een situatie waarin advocaten elkaar briefjes schrijven en ieder zich inzet voor zijn of haar eigen belang.

Maar het kan ook anders!  Op het moment dat jij voorstellen krijgt van de advocaat van je partner kun je daarop reageren zonder zelf een advocaat te nemen. Je wilt er immers samen uitkomen?

Aan de andere kant wil je wel weten wat je rechten zijn. En geen zaken over het hoofd zien.

In zo’n situatie kunnen wij u begeleiden door het geven van juridisch advies. Samen met u bespreken wij de voorstellen/eisen van uw partner en adviseren wij u over een reactie.  Of wij onderzoeken samen met u wat úw wensen, verlangens en mogelijkheden zijn. Zonodig gaan we samen met u in overleg met de advocaat van de tegenpartij.

In de meeste gevallen lukt het op die manier toch om samen tot goede afspraken te komen. Zonder dat dit ontaardt in een juridisch gevecht. En dat wil toch niemand?

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug