Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PROBLEMEN TUSSEN WERKGEVER EN WERKNEMER

In een werkrelatie kan er een moment komen dat het allemaal niet meer zo soepel loopt. Als werkgever bent u eigenlijk niet meer zo tevreden over uw medewerker.  Of als werknemer niet over uw werkgever.

AFSCHEID VIA RECHTER OF MEDIATION

Eigenlijk zou u wel willen dat uw medewerker vertrekt. Helaas heeft u de afgelopen jaren echter geen dossier opgebouwd. Een heel directe aanleiding is er ook niet. Naar de rechter dan maar, toch proberen? In de praktijk blijkt het lastig om, als er geen concreet dossier is, toestemming voor ontslag te krijgen. En daar zit je dan. Medewerker blijft, heeft “gewonnen” maar de verhoudingen zijn wel verstoord.  In een dergelijke situatie is mediation een betere route. Samen kunt u tot een oplossing komen waar u beiden mee kunt leven, zonder winnaar of verliezer, zonder verstoorde verhoudingen.

IK VOEL ME ALS WERKNEMER NIET GOED BEHANDELD

Reorganisaties, een langere periode van ziekte of wisseling van management: er kunnen allerhande redenen zijn waarom u zich door uw werkgever onheus bejegend voelt. Ziek melden dan maar? In de praktijk is dat uiteraard geen oplossing. Stel voor met elkaar in gesprek te gaan en op die manier samen tot een oplossing van de ontstane situatie te komen.

Of u nu werkgever bent of werknemer: neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug