Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OVER DE NMV

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) is met ruim 1.200 leden de grootste beroepsvereniging voor mediators.  Het bevorderen van mediation in de brede zin en continue persoonlijke ontwikkeling, zijn onder meer speerpunten van de NMv.

DE TOEKOMST VAN MEDIATION

Het veld van mediation is erg in beweging. De NMv pleit al jaren voor een betere [rechts]positie van de mediator. Door de positie van mediation een wettelijke status te geven wordt mediation een volwaardige alternatief voor de gang naar de rechter. In die wettelijke status wordt dan ook vastgelegd aan welke eisen een mediator moet voldoen. Dit verhoogt de kwaliteit van mediators en zet aan tot verdere professionalisering. Volgens de NMv is mediation bij ieder conflict een geschikt alternatief voor de rechtsgang en toe te passen in bijna iedere sector van bedrijfsleven, overheid of bij geschillen tussen particulieren.

BELANGENBEHARTIGING

De NMv maakt zich sterk voor de landelijke positie van mediation en mediators. Haar leden hebben veelal de beschermde titel MfN-registermediator. Naast het zijn van federatiepartner van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) benadert de NMv actief verschillende stakeholders binnen en buiten de politiek. Vanuit deze belangenbehartiging bewaakt de NMv ook de kwaliteit van mediators en creëert een speelveld waarin mediators optimaal kunnen opereren en hun praktijk verder kunnen ontwikkelen. Variërend van netwerkbijeenkomsten en intervisie tot besloten LinkedIngroepen.

Privacyverklaring

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug