Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

AFWIKKELEN NALATENSCHAP

De ruime ervaring vanuit de periode dat Dick Veldink werkzaam was als notaris staat garant voor een zorgvuldige procedure rond het afwikkelen van een nalatenschap.

Ons kantoor kan u begeleiden of de volledige afwikkeling van de erfenis verzorgen. Wij hebben ook ruime ervaring met nalatenschappen waarbij sprake is van schuldenproblematiek of (dreigend) faillissement.

ADVIES

Wij kunnen u  begeleiden in het (familie-)overleg hoe zaken na overlijden (bijv. ingeval er sprake is van een familiebedrijf) geregeld moeten worden en bij het opstellen van een testament.
Het is mogelijk tevoren te regelen dat Dick Veldink tot executeur-testamentair wordt benoemd. Het is ook mogelijk om na overlijden van een familielid ons kantoor op te dragen de zaak uit te zoeken. Voor de finale afwikkeling of het passeren van het testament werken wij meestal samen met een notaris met wie wij afspraken hebben over de kosten, maar u kunt natuurlijk ook zelf een notaris aanwijzen.

OPSTELLEN TESTAMENT OF HUWELIJKSVOORWAARDEN

In toenemende mate krijgen mensen te maken met samengestelde gezinnen en meer complexe familierelaties. Gelukkig vaak in goede harmonie, partijen hebben elkaar als familieleden geaccepteerd. Een goed moment om na te denken over een vraag die onherroepelijk ook aan de orde gaat komen:  wat betekent dit voor de situatie als (stief-)vader of (stief)moeder komt te overlijden? In welke verhouding willen we dan tot elkaar staan? Het is verstandig dit in gezonde tijden met elkaar te bespreken. Mediation is daarvoor een goede methode. Wij kunnen u daarin de nodige begeleiding bieden en eventueel huwelijksvoorwaarden of een testament opstellen. Deze kan dan passeren bij een notaris met wie wij samenwerken of de notaris van uw keuze.

Voor alle erfeniszaken kijk ook op:  http://erfeniscoachnederland.nl

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug