Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

FAMILIE KUN JE NIET KIEZEN

De erfeniscoach werkt vanuit een dubbele deskundigheid, enerzijds als jurist en oud-notaris en anderzijds als gecertificeerd Mfn- registermediator. Mr. Dick Veldink kan u adviseren en begeleiden om samen tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Vanuit zijn jarenlange ervaring als notaris heeft hij een brede kennis van alle juridische aspecten die samenhangen met – het verdelen van – een erfenis. Het verdelen van een erfenis kan veel emoties oproepen. Aan het verdelen van een erfenis zitten twee kanten, een zakelijke en een emotionele.

EERLIJK ZULLEN WE ALLES DELEN?

Maar toch. Vroeg of laat doet zich in vrijwel ieders leven de omstandigheid voor dat een nalatenschap verdeeld moet worden. Dat kan in prima harmonie verlopen. Maar toch, de volkswijsheid zegt niet voor niets: “Heb je nog nooit ruzie gehad in de familie? Nee? Heb je dan al eens een erfenis verdeeld?”.  Bij het opstellen van een testament is het belangrijk goed na te denken over de gevolgen van jouw keuzes voor je nabestaanden. Is er een risico op onenigheid? Is het je dat waard? Dick Veldink kan je helpen om de gevolgen van de verschillende mogelijkheden te overzien.

UITVOEREN TESTAMENT

En dan moet toch dat testament worden uitgevoerd. Hoe was dat nu precies bedoeld? Wie zijn nu eigenlijk de rechthebbenden? En hoe moet dat in de praktijk geregeld worden met het ouderlijk huis? Wil één van de kinderen dat graag overnemen? En wat moet dat dan kosten?

De erfeniscoach Dick Veldink begeleidt u vanuit zijn ervaring als notaris én als mediator om te komen tot een goede en praktische uitvoering.

Een gratis kennismakingsgesprek kàn!

Neem snel contact op

Bel mij terug